Ferry op bezoek

De tijden van drukte met school zijn eindelijk voorbij en we hebben allebei bijna officieel zomervakantie! Michelle heeft al haar tentamens gehad, alleen ze moet er van ééntje nog horen of die goed afgesloten is en Tommie moet er nog eentje doen a.s. vrijdag. Dus die moet nog even doorpezen.

Maarrr tussendoor hadden we een hele leuke intermezzo! Ferry kwam op bezoek en da waard heel gezellig! Eerst hebben we vrijdag een goodbyediner gehad waar bijna 80 mensen waren. Daarna zijn we met deze groep naar een outdoor club geweest, da was ook een mooie avond. De goodbyediner was nu al omdat sommige mensen al naar huis gaan, maar wij blijven natuurlijk nog een maandje (met de meeste van de leuke mensen hiero). Toen was het zaterdag, hebben we een beetje gesightsiet! En daarna een leuke preparty in onze flat (met muziek, absinth, mensen die op elkaar schreven en een leuk spelletje). Toen pakte we de partybus naar het partyeiland om daar onze avond te vervolgen. Het duurde ongeveer 2 uur om een club binnen te komen, maar het was het waard. Ondanks dat de meeste al naar huis gingen binnen een uurtje, zijn wij nog gebleven en lagen we om half 8 ’s ochtends in bed.

De volgende dag hebben we een beetje gelambald en gelunched bij de Burger King. Het was heel stormachtig tussen de zonnestralen door dus dat was wat minder. ’s Avonds gingen we met een hele groep eten bij Pizza King – we wilden eigenlijk gaan bbqen maar door het weer ging het niet door – en hebben daar voor 57 euro met 10 man goed gegeten! Daarna zijn Ferry en Tommie nog even een paar biertjes gaan doen in de Szimpla, wat een heel rare maar gezellige tent is.

Inmiddels is het alweer woensdag. Op de planning staat zwemmen, van de zon genieten en leren! We houden jullie op de hoogte of course!

Ajuu

Dit bericht werd geplaatst in Tommie en Michelle in Boedapest. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie